Celebrities houden ervan om Vans te kopen

Celebrities in Vans? Celebs dragen toch alleen maar dure schoenen? Nee, zij kopen ook gewoon Vans. Je dacht zeker dat celebrities niet in sneakers lopen onder de 100 euro. Maar als je het op zoekt dan kom je toch wel vele celebrities tegen die deze Vans hebben gekocht. Een aantal voorbeelden van beroemdheden in Vans: Kanye West, Zac Efron, Emma Roberts, Channing Tatum, Rihanna, Kristen Stewart, Pharell Williams en nog veel meer celebrities! Wil jij er ook net zo bij lopen als hun, in deze geweldige sneakers, klik dan hier.

Vans heeft zo enorm veel modellen, dat celebrities ook in zoveel soorten modellen zijn gespot. Grijze Vans 106 Vulcanized zijn gespot bij Justin Bieber. Ook de bekende twilight acteurs zoals Robert Pattinson of Kristen Stewart zijn meerdere malen gespot in Vans.

De celebrities dragen deze Vans natuurlijk niet zomaar. Ze zitten zo comfortabel, dat ze deze zelfs dragen op de rode loper, op het vliegveld of naar basketbal wedstrijden. Zelfs bekende dansers dragen deze, zoals Ian Eastwood, Chachi Gonzales en Brian Puspos. Misschien geeft het ze zelfs een bepaalde boost aan hun outfit of op hun dans prestatie. Ik heb ze zelf ook vaak gespot tijdens danswedstrijden of hiphopbattles. Je ziet dat deze Vans erg populair blijven door de jaren heen. Dit komt ook omdat Vans steeds met nieuwe modellen komt. Ik zou zeggen, haast jezelf om Vans te kopen.


Powered by WordPress. Design: Supermodne.