Vans California Switchback


Vans Switchback California uit de lente 2012 collectie

Op deze site komen regelmatig verschillende artikelen over Vans schoenen: nieuwe trends, collecties. Wil je de Vans kopen? Dan kan je daar verschillende winkels bezoeken.

In de nieuwe collectie voor de lente 2012 had Vans een nieuwe model uitgebracht: Vans California Switchback. Op deze site wordt nog uitgebreider verteld over de Vans schoenen uit deze collectie.

Met dit model zijn de liefhebbers meteen verwend met schoenen die goed staan bij alle gelegenheden: uitgaan, voor een date, bezoekje in de bios of gewoon om te wandelen. En dat komt allemaal door de eigen stijl die dit model creƫert bij hun drager. Uiteraard zijn er ook andere modellen hier te vinden.

De schoenen die op de markt goed bekend staan, zijn robuust en een hoog model. Ze komen in twee kleurcombinaties voor: zwart of rood, verrijkt in leer van hoog kwaliteit. De tenen zijn bedekt met een kapje en zitten goed door de gesnoerde manier van veters strikken. De gevoerde kraag zorgt voor het comfort bij de drager. De schoenen voelen erg prettig met de gehechte rubberen middenzool die voor nog meer draagcomfort zorgt. We hadden hier al enkele voorbeelden van gegeven voor de mensen die Vans willen kopen.

En dat is nog niet alles wat betreft de zool, want de ontwerpers gingen daarmee nog verder: door het gebruik van het speciaal gedempte voetbed. En wat de laatste opmerking betreft de zool heeft een eigen wafel motief in de loopzool, die uitgevoerd is in de bijzondere antislip vorm in omkerende afwerking.

Op het einde van de dag heeft u geen oververmoeide voeten, maar een relaxed gevoel in de voet.

Je zal heel veel draagplezier ondervinden, als je dit model kiest.

Heb je al besloten door dit advies tot dit model Vans kopen of wil je nog andere schoenen bekijken?

Dan ben je uiteraard hier welkom!


Powered by WordPress. Design: Supermodne.