Vans OTW Stovepipe Lente 2012De fabrikant Vans blijft ons met zijn nieuwe modellen verrassen.  Een voorbeeld daarvan is het nieuw model Vans OTW Stovepipe dat speciaal voor het nieuwe lente seizoen 2012 ontworpen. Wil je deze Vans kopen? Dan zou je de schoenen nu al op deze site kunnen opzoeken en bestellen.

Bij nader inzien is het duidelijk dat de oorsprong van dit model voor komt uit modellen de de Chukka series.

De schoenen zijn gemaakt op een dunne gevulkaniseerde zool en bijzonder door zijn van een stuk uitziende ontwerp. De veters zitten veilig verborgen achter de kleppen, wat de vetering heel erg uniek maakt en aan deze schoen een zeer nette image geeft. Al met al creëert dit een leuke en bijzondere minimalistische uitstraling. Kijk nogmaals zelf op deze site waar de schoenen w.s. nu al beschikbaar zijn.

Het bovenste gedeelte is gemaakt van luxe stoffen – geolied, van korrelige suède  of een linnen  bovenkant, metalen oogjes voor de veters, op de hak een tonaal haklogo. De voering is van textiel of varkensleer. De schoen heeft speciale vetvrije veters.

De schoenen komen in drie varianten van kleuren uit: wit canvas, grijze stof “Нazybuck” en zwarte leer. Ze beschikken over de tussenzool van de fabrikant EVA op de volle lengte, wat de schoenen licht en comfortabel maakt om te dragen. Tot slot, als je dit model leuk vindt en je deze Vans wilt aanschaffen, dan kijk je snel hier.

Maar je kan altijd nog wat andere modellen van deze site bekijken, hou de berichten daar in de gaten en wees niet te laat voor het kopen van jouw Vans daar, want je weet, op-is-op!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress. Design: Supermodne.