Vans Modellen

Wil je vans kopen? Ok. Maar van welk model? Er zijn zoveel modellen: Original Classics, Authentic, Era, Slip-on, Madero, Vulcanized, Zapato, Half Cab, Old Skool, Chukka… Een  aantal van die modellen kun je op deze site aanschaffen. En alvast om je te helpen oriënteren, hebben we het aantal modellen bij elkaar verzameld. En als je denkt: ja, ik weet welk model, “what’s next”? Dan ben je van harte welkom hier voor de volgende stap: Vans kopen!

Zo veel mensen zo veel smaken… En jij wilt het model hebben dat bij jou het best staat.

 Authentic model

Dit is het klassiek origineel model. Het bestaan van dit model gaat terug naar het jaar 1966,  wanneer de schoen een legende is geworden. De wafelzool is een gemerkte zool gekenmerkt met originele signatuur. Er zijn talloze stijlen en kleuren maar je moet snel zijn, want vele van dit model uitverkocht kunnen zijn.

Vans Era

Komt oorspronkelijk uit het jaar 1975 toen het model ”#95″ op de markt kwam. Nu is het beter bekend geworden als “Vans Era”. Dit model is anders dan “Authentic” door haar dikkere voering. Daarmee zijn ze prettig om te dragen.

Vans Slip-On

Dit model ziet iets wat anders uit dan andere modellen. De schoen kwam op de markt in 1973 en werd geaccepteerd, niet alleen door skaters maar ook door freestyle BMX folk. Het model is eenvoudig om aan- en uit te trekken en bijzonder dat je geen veters hoeft te strikken. Door het eenvoudige design is er een talloos aantal in alle kleurcombinaties mogelijk en zijn er grafische ontwerpen op de oppervlakte van de schoenen.

Vans Half Cab

Een van de eerste skate schoenen met een handtekening. Dit model was ondertekend door pro skater Steve Caballero in 1985 en het superieure ontwerp van die tijd geworden en een van de meest duurzaam skateboard schoenen.

Vans Sk8 High

Het skateboard model uit het jaar 1970. Bekend door het eenvoudige design en biedt enige bescherming voor de skaters. Dat komt onder andere door bescherming tegen blessures van de enkels dit is het meest voorkomende letsel tijdens het skateboarden. De zijkant is gemaakt van suède om scheuren te voorkomen. Een goede ventilatie door het aantal kleine gaatjes bij de tenen.

Ze wordt vaak gedragen door punk rock bands op de Amerikaanse podiums en het aanwezige publiek.

Vans Old Skool

Sinds 1977 tot nu wordt gezien bijna in bijna elk surf tijdschrift en gedragen door vele beroemdheden. Met zijn classicale zool is deze schoen een van de mooiste modellen van tegenwoordig.

Vans Woessner

Bij Vans weten ze ongetwijfeld hoe eenvoudige modellen er mooi uit  kunnen zien! Een voorbeeld daarvan is Vans Woessner die gebaseerd is op het Authentic model. De schoenen worden vaak op de straten van Europa gedragen en zijn  meestal gemaakt van wol, hennep of suède aan de buitenkant en de voering is van varkensleer.

Vans Vulcanized

Dit model is ontworpen op basis van succesvolle Chukka Low. De schoenen zijn makkelijk te combineren met je outfit maar geven toch veel persoonlijke look aan de drager. Zoals de naam zegt, is dit model aangelegd met een gevulkaniseerde stevige zool.

En, heb je een beetje ideeën opgedaan welke Vans voor jou zijn?

Dan kun je nu Vans kopen via deze site om te bestellen! En vergeet niet om van deze site een bladwijzer aan te maken. Dat kan je doen met de toets combinatie <cmd-D> voor Mac of <ctrl-D> op Windows.

Heel veel plezier met je aankoop ! 🙂

 

2 Responses to “Vans Modellen”

  • OkeYo says:

    Die schoenen die op bootschoenen lijken staan er helemaal niet bij!!

    • admin says:

      Hoi Oke Yo, bedankt voor je reactie. Wat bedoelde je precies, dat de bootschoenen niet in het verkoop zijn? Hou deze site in de gaten, binnenkort komt er en update. groetjes,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress. Design: Supermodne.