Vans OTW Native American

Vans kopen – OTW Native American model

Dit is andere model uit de collectie van Lente 2012. Je zou denken, dat dit iets te maken heeft met de California Native American Day – de dag waarop wordt vooral kennis gemaakt of genoten met de meest bijzondere cultuur in America – Indianen? Op deze dag alle mensen worden uitgenodigd voor een heel uitgebreide gratis feest met het genoot van Indiaanse gezang, muziek kunst en verschillende soorten van eten. En deze viering vindt plaats iedere jaar op vierde vrijdag van September. Wil je dit model Vans kopen of ben je alleen maar van plan om deze schoenen aan te schaffen en misschien graag meer wil weten over het feest, aarzel dan niet om je vraag op de deze site te stellen en we plaatsen er een apart bericht erover.

Maar ja, we kunnen alleen maar raden over het feit dat Vans dit model in zijn lente collectie had opgenomen.

Nu gaan we nog niet op dit feest focussen (hoewel deze is zeker de aandacht waard! 😉 ) maar op deze interessante serie uit de lente collectie van 2012. Nogmaals, op deze site kom je meerdere modellen uit deze collectie en binnenkort komen er nog meer.

De schoenen hebben een eigen bijzondere native look en hebben in het algemeen de  vormgeving van de Vans Sk8-Hi. De ontwerpers voor dit model hebben een nieuw begin gemaakt door het wegvegen van de “oude” lijnen en een eenvoudige aanpak. Hiermee hebben ze een aparte middenweg gekozen tussen klassieke en moderne stijl.

Er zijn drie soorten OTW in deze serie:

  • mediumBedford, die gemaakt zijn uit zware verlichte canvas met een flap uit bruine leer;
  • laag profiel Ludlow, die een soortgelijke ontwerp hebben, met een uit leer gemaakte voorkant en linnen zijkanten;
  • hoge schoenen Alomar, helemaal van leer gemaakt.

Alle drie modellen hebben dezelfde metalen oogjes voor de veters, met antiek look, het brandmerk met laser gegraveerd is en linnen binnenvoering met een Indianen print. De gevulkaniseerde zool is al lang goed bekend en natuurlijk in deze serie komt weer terug.

Ben je nog steeds aan het denken en je wilt nog meer rond kijken, dan ben je op deze site welkom nog meer informatie over de Vans te lezen.

 

Maar misschien ben je al overtuigd om dit model Vans te gaan kopen dan kan je bij de online winkels hier jouw kleur en maat uitkiezen.


Powered by WordPress. Design: Supermodne.